Skip links
8 лесни стъпки за отпечатване на висококачествена снимка у дома

8 лесни стъпки за отпечатване на висококачествена снимка у дома

Ако търсите лесен начин да отпечатате висококачествени снимки у дома, тази публикация в блога е идеална за вас. Следните стъпки ще ви преведат през процеса на отпечатване на любимите ви снимки.

  1. Инвестирайте в добър принтер. Използвах фотопринтер от моделите Canon Pixma, който произвежда отпечатъци в ярки цветове и много остра резолюция. Най -хубавото е, че можете да получите този принтер на абсолютна изгодна цена! Той е много лесен за използване и има някои хубави добавени функции като възможността за печат директно от фотогалерията на телефона ви.
  2. Отпечатване от вашия смартфон. Инсталирането на приложението Snapfish на вашия смартфон е най -лесният начин за отпечатване на висококачествени разпечатки у дома. Можете да изтеглите приложението тук и да започнете да създавате акаунт в Snapfish. Силно препоръчвам да преминете към безплатния план, тъй като той е неограничен по отношение на разпечатките. Можете да правите и създавате толкова снимки, колкото искате. Изберете правилната хартия и мастило за вашите нужди за да отпечатате висококачествени снимки у дома.
  3. Ще ви е необходима качествена хартия и мастило. Можете да получите фотохартия с добро качество във всеки местен фотомагазин, но ще получите най -добри резултати, ако използвате специални фотохартии. Това е популярен вид фотохартия за отпечатване на снимки онлайн. Смята се за добра фотохартия, която не пропуска кръв и издържа на вода. Също така е особено добра за пейзажни снимки и заснемане на закрито. Можете да получите качествено мастило за снимки за вашия принтер, като го закупите в местния магазин за снимки. Ако обаче искате да получите качествено фото мастило у дома, тогава ще трябва да си направите свое. Това включва смесване и използване на специални носители за печат. В следващите раздели ще научите как да направите своя собствена фотохартия и мастило.
  4. Как да направите фото мастило. Направете настройките на вашия принтер, за да получите възможно най -качествената снимка. Сега, когато сте подготвили снимката си, как да я отпечатате? Има много различни начини, по които можете да направите това. Можете да тръгнете по пътя за ниско качество на печат и да използвате нискокачественото мастило. Не бих препоръчал това, освен ако наистина не се интересувате от качеството. Това ще доведе до снимка, която не е с възможно най -високо качество.
  5. Ако наистина искате да отпечатате най -доброто качество, винаги можете да надстроите до мастило с най -високо качество (препоръчвам серията принтери Photosmith). Тези принтери са произведени от Epson и дават отлични резултати на клиентите. Но след като надстроите, ще откриете, че този процес отнема много време и търпение. Ще са необходими около 1-2 часа, за да бъдат разпечатани правилно снимките.
  6. Намерете чисто, добре осветено място за отпечатване на снимки, което да не разсейва, като други хора или домашни любимци. След като сте избрали снимките, трябва да се погрижите за отпечатъците. Ако мислите да ги поставите в рамки, уверете се, че има достатъчно място за отпечатване, без да изглежда неудобно. Винаги можете да добавите рамка по -късно, ако искате.
  7. Натиснете и закачете отпечатъка с чиста акварелна четка с фин връх. След това трябва да подготвите акварелната четка, която ще използвате, за да натиснете отпечатъците. Уверете се, че тя е с гладка повърхност и че е с четка за акварел с фини върхове. Това може да е малко трудно, но това е единственият начин да постигнете висококачествен печат. И накрая, уверете се, че печатате със 100% размер, за да не се притеснявате за изрязването по -късно! Преди да продължим напред, е важно да се уверите, че компютърът ви има Epson Image Maker. Без това няма да можете да експортирате снимките си. Ще ви е необходим и принтер, способен да произвежда снимки с желания размер. Като общо правило, колкото по -голям, толкова по -добре. Можете да намерите повече информация на сайта на Epson и печатащите продукти на Epson в търговските вериги.
  8. Един от начините, по които най-често отпечатваме нашите снимки, е с Epson Stylus Photo XP-640. Досега това е принтерът, който произвежда най -много отпечатъци от всички наши принтери. Ако сте като мен, знаете, че ще получите по -добри снимки с помощта на цветен принтер. Ето защо е чудесно, че и двамата поддържат цвят на XP-640. Не забравяйте да заредите вашия принтер и SD карта. Сега, когато всички сме настроени, е време да започнем да печатаме!

В заключение, поддържането на живота на вашия принтер е начинът да работи безпроблемно и да поддържа високо качество на печат. tonercenter.bg е чудесно място за мастило и касета за вашия принтер. В момента текат някои разпродажби и много намаления на някои продукти така, че си струва да ги проверите! В tonercenter.bg можете да се насладите на големи спестявания и отлично обслужване на клиенти на първокласни касети с мастило и тонер. Пазарувайте при нас сега и изпитайте разликата в качеството на нашите продукти и се убедете, че сме едни от най -добрите. Ние не само гарантираме достъпност, но и съвместимост с всички водещи марки принтери. Проверете ни сега и се насладете на експресната ни доставката в същия ден.

Call Now Button