Skip links
Инструкции за зареждане на мастилена касета с мастило на Canon Pixma

Инструкции за зареждане на касета с мастило на HP Deskjet, Officejet, DesignJet, PSC, PhotoSmart.

Зареждането на масилени касети с мастило може да да не се окаже много удачно така, че поставяйте вестници или парцали, преди да започнете да зареждате внимавайте да не изливате мастило по цялата си работна повърхност.

Как да сменим и подравним касетите с мастило HP

Подмяната и подравняването на касетите с мастило за HP и повечето други мастиленоструйни принтери, използвани във вашия бизнес, е удобен за потребителите процес, който изисква само няколко момента за завършване. Касетите с мастило са поставени и ако има шарнирни скоби, поставете касетата на седалката и натиснете щипката на мястото си.

Въпреки това, тъй като повечето принтери изискват оригинални касети с мастило на своите производители, намирането на по-добра сделка винаги е опция. Има начин да презаредите вашите стари мастилени касети с мастило, или да закупите от такива като нас съвместими или алтернативни, като по този начин ще окажете и положително въздействие и към околната среда.

Ако сте решили сами да зареждате старите си касети трябва да се подготвите за това. След това облечете стари дрехи,

За рядко използвани офисни принтери може да има сериозен проблем следващия път, когато се опитате да отпечатате документ. Гъбата за регулиране на мастилото вътре в касетата може да бъде изкривена.

Защото след като не е използван доста дълго време, мастилената глава или по точно гъбата вътре в самата глава засъхва и в последствие е много трудно да се възстанови или отпуши. След което, можете да разчитате на вашия принтер, за да създадете различни важни документи, като писма и бизнес реклами.

Тези приложения включват предотвратяване на инсталирането на некачесвени мастилени касети от незнайни производители. в принтерите на HP и идентифициране на грешки и предаване на съобщения за грешки на дисплея на принтера.

Повечето от които: грешна касета с мастило ?

За да изчистите тази грешка, повторете предишните стъпки и инсталирайте правилно касетата, като се уверите, че етикетът на касетата е обърнат нагоре.

Ако изключително много разчитате на Вашия мастиленоструен принтер за печатане на документи на вашата фирма, поддържането на вашия хардуер означава да го запазите – и вашия шкаф за доставка трябва винаги да бъде пълен с мастило!

 

Call Now Button