Skip links
Как да настроите Вашия принтер за отпечатване на банер на много страници

Как да настроите Вашия принтер за отпечатване на банер на много страници

Регулирайте опциите за печат на Word 2010, за да отговарят на размера и мащаба на хартията.

 • Печат на банер с Word
 • Преоразмерете документ на Microsoft Office
 • Отпечатайте RTF файл
 • Уголемяване на страници в Microsoft Wor

Когато Вашият бизнес трябва да напомни за Вашето присъствие или продукт, създайте икономичен банер с вашия принтер. Microsoft Word 2010 предоставя шаблони за спестяване на време и пари, които работят с опцията за печат за създаване на банери на много страници. Изберете размер на хартия, съвместим с вашия принтер и посочен в настройките за печат на Word. Дебелината на хартията също трябва да преминава плавно през вашия принтер, за да избегнете досадни засядания или проблеми с отпечатването. Коригирайте опциите на Word, за да ви помогне да оразмерите и мащабирате банера си за правилното въздействие с клиентите си.

Стъпки за печатане на банери:

 1. Заредете хартията в тавата на принтера. Прегънете внимателно хартията или разточете през нея, за да предотвратите прилепването на страниците една към друга и причиняването на задръстване по време на печат.
 2. Отворете документа за банер и натиснете клавишите „Ctrl-P“, за да се покаже екранът за печат и визуализация на вашия банер. Можете също да щракнете върху раздела „Файл“ на лентата за команди и след това щракнете върху „Печат“ в списъка, за да отворите панела за печат. Текущите настройки за печат се показват.
 3. Щракнете върху падащите менюта в секцията Настройки, за да промените опциите за печат, ако е необходимо.
 4. Щракнете, за да изберете „Печат на всички страници“ и „Едностранно отпечатване“.
 5. Щракнете върху настройката за ориентация „Портретна ориентация“, за да се покаже вертикален формат, или щракнете върху „Пейзажна ориентация“, за да се покаже хоризонтален формат. Визуализирайте промените в десния прозорец.
 6. Щракнете върху стрелката Размери на хартията, за да отворите списъка, след което щракнете върху размера на заредената хартия. Примерите включват Letter и A4.
 7. Щракнете върху опцията „1 страница на лист“. Ако искате да промените размера на банера до по-малък размер, щракнете върху „2 страници на лист“ или другите опции за размер, например. За да промените мащаба, щракнете върху опцията „Мащаб към размер на хартията“ в долната част на падащото меню, за да отворите списъка с размери хартия, и след това щракнете върху предпочитания размер на хартията.
 8. Щракнете върху бутона „Печат“, за да отпечатате страниците с банери.

 

Call Now Button