Skip links
Как рециклирането на тонер касети спасява депата от изхвърлени тонер касети?

Как рециклирането на тонер касети спасява депата от изхвърлени тонер касети?

В днешния екологичен климат клиентите са по-заинтересовани от покровителстване на корпорации, които могат да бъдат насочени към устойчивост и задължения на компанията.
Този екологичен подход към отношението на купувача, че всяко действие, което предприемате по-близо до запазване на нашата среда, като участие в рециклиране на касети и отговорно изхвърляне на касети, може да ви отличи от конкуренцията.
Приемането на програми, които вдъхновяват устойчивостта, е печелившо състояние на нещата за вашето търговско предприятие — и нашата среда. Не се заблуждавайте, рециклирането на тонер касети представлява значителна полза за пригодността на околната среда, тъй като тонер касетите, когато вече не се рециклират, оказват огромен ужасен ефект върху нашата планета.

Колко важно е рециклирането на тонер касети за устойчивост?

В случай, че мислите, че малката тонер касета не влияе на околната среда, помислете още веднъж. От производството до изхвърлянето, тонер касетите могат да бъдат еко-кошмар, ако вече не се третират с устойчиво мислене. Така, рециклирането на тонер касети се превърна във фокус за повечето компании в страната.
Проучването на няколко данни разкрива значителното въздействие върху околната среда на тонер касетите, както и предимствата от приемането на приложение за рециклиране на тонер касети:

Влияние върху околната среда?

Рециклирането на вашите тонер касети може да окаже огромно фантастично въздействие върху пригодността на нашата планета, както и да помогне на вашето предприятие да придобие репутация за устойчивост и корпоративни задължения.
Ето някои данни за ефекта на тонер касетите:
● 300 милиона касети се изпращат на депата всяка година
● Необходими са 400 години, за да се развали само този тип касета
● всяка нова тонер касета изисква 3,9 кг масло за доставка
● сега не като тонера, всяка касета отделя 4,9 kg CO2
● Повторно произведените тонер касети съдържат над 35 000 партиди отпадъци от депонирането им на сметищата
Данните са ясни: просто сътрудничеството в програма за серия тонери може да помогне да покажете на клиентите си, че сте ангажирани със защитата и грижата за заобикалящата ни среда.

Предимството на работното място?

Големите фирми и предприятия се стремят към трансформиране на традиционните работни места в устойчива среда, за да облагодетелстват сега не само своя персонал, но и крайните си резултати.
В действителност изследванията са тествали този офис, който се състои от неопитни практики, като рециклиране, в техните ежедневни операции, показва повишаване на производителността на служителите и осигурява среда, която насърчава удоволствието на работниците.
Важно е, че приемането на политика за рециклиране на тонер може да помогне за увеличаване на вашата тройна крайна сметка (TBL). Тройната долна линия осигурява екологично и социално въздействие върху приходите и възвръщаемостта на инвестициите, за да определи действителното положение на вашето търговско предприятие в очите на обществеността.

Финансови спестявания?

Програмите, които се фокусират върху рециклирането на тонер касети, са създадени да бъдат чисти и безплатни. В действителност вие съхранявате вашите касети в уникалния контейнер и отпечатвате предварително платен етикет за връщане, за да ги изпратите.
Много приложения предоставят награди и финансови спестявания за участие в усилията за рециклиране, така че вашият бизнес не участва най-добре в практиките за устойчивост, които помагат за защитата на околната среда, но можете да реализирате икономии на стойност на върха на това.
Освен това закупуването на повторно произведени касети (тонер касети, които са били рециклирани, за да изпълнят или надвишат OEM стандартите) може да намали разходите ви с до 70%.
Рециклираните тонер касети се предлагат със списък от предимства и говорихме за тях достатъчно подробно. Това ръководство трябва да бъде ясно ръководство за вас, за да ви даде всички подробности, които трябва да знаете. Всъщност трябва да продължите с рециклирането на тонер касетите, като ги разглеждате като парична полза.
Call Now Button