Skip links

Най-добрите принтери за вашите цифрови снимки

Най-добрите принтери за снимки на пазара днес!

Устройствата в нашия списък с най-добрите фото принтери за 2021 г. са създадени специално за отпечатване на зашеметяващи снимки от дома.

Това означава, че фото-принтерите са отлични покупки за всеки, който има голяма колекция от цифрови снимки и би искал да направи физически версии на тях, например за подаръци или фотокниги.

Въпреки че има многофункционални принтери, които вършат добра работа при отпечатване на снимки, има и специално проектирани принтери, които   отпечатват само снимки, и в това ръководство за най-добрите фото принтери сме включили и двата типа устройства като фото принтери за широк диапазон от бюджети и случаи на употреба.

В наши дни има огромна гама от фото-принтери, от които да избирате, така че ние избрахме абсолютния каймак – от достъпни настолни фото принтери за ежедневна употреба до скъпи професионални фото-принтери със студийно качество и дори безжични принтери, които могат да бъдат използвани със смартфон.

Не само, че събрахме най-добрите фото-принтери за огромен диапазон от бюджети, нашият собствен инструмент за сравнение на цените също ще претърси интернет вместо вас и ще ви предостави най-добрите цени.

1. Canon Pixma Pro-100

Чудовищен фотопринтер.

Категория:  Безжичен професионален мастиленоструен принтер | Скорост на печат:  8″ x 10″ на A4 с поле: 51 секунди; 11″ x 14″ на A3+ с поле: 1 мин. 30 сек. | Капацитет на хартията:  150 листа обикновена хартия, 20 листа фотохартия (4″x6″) | Размер на хартията:  до 13″ x 19″ | Тегло:  19.6Kg

+ Две тави за хартия
+ Отлична точност на цветовете
– Скъпо мастило

Canon Pixma Pro-100 е чудовище от фотопринтер. Неговата система за боядисване с 8 мастила, наречена ChromaLife 100+, осигурява отлична точност на цветовете и широка гама от цветове за ярки разпечатки, които бихте искали да окачите в музей. Големият му формат ви позволява да печатате до 13” x 19” разпечатки и с неговите две тави за хартия можете да покриете почти всяка хартия, за която се сетите, което прави този принтер невероятно гъвкав.

Canon Pixma Pro-100

2. Epson Expression Photo XP-970

Малък в едно с изключителна способност за A3 снимки

Скорост на печат:  8,5 стр./мин (черно-бяло) | Капацитет на хартията:  100 листа | Размер на хартията:  A3 | Тегло:  8,7 кг

+ Точност на цветовете с шест мастила
+ Голям сензорен екран
– Бавна скорост на печат
– Ограничен капацитет за хартия

Въпреки елегантните си размери, това гладко мастиленоструйно устройство 3 в 1 може да печата върху хартия с размер A3 и използва не четири, а шест мастиленоструйни касети, за да постигне превъзходна точност на цветовете. Това означава, че разходите ви за мастило са доста високи, но си заслужава заради красиво оцветените резултати. Скенерът е само с размер A4, но прави сканирания с много висока разделителна способност и в комбинация с високата разделителна способност на печат можете да правите почти идентични цветни копия. Няма факс и скоростта на печат е ниска, но във всички останали аспекти Epson Expression Photo XP-970 е трудно да се победи. За представа за представянето му можете да прочетете нашето ревю на почти идентичния Epson Expression Photo XP-960.

Epson Expression Photo XP-970

3. Фотопринтер Epson SureColor SC-P800

На ролка с този широкоформатен фотопринтер

Скорост на печат:  3 стр./мин | Капацитет на хартията:  100 листа | Размер на хартията:  до A2 | Тегло:  8,7 кг

+ Опция за ролна хартия
+ Ярки A2 разпечатки
– Голям отпечатък
– Високи текущи разходи

Това устройство само за печат с размер A2 ще подхожда на всеки бизнес, който трябва да изработи широкоформатни цветни документи с професионално качество. Той използва деветцветното UltraChrome HD мастило на Epson за реалистично цветово оцветяване, което се предлага в касети с голям капацитет от 80 ml. Добавете опцията за ролка хартия и тази машина може да се справи с големи тиражи или да изработи впечатляващи панорамни плакати. Не е изненадващо, че заема доста място и цената е висока, макар и значително по-ниска от възлагането на вашите разпечатки на външни изпълнители.

Фотопринтер Epson SureColor SC-P800

4. Canon IP8720

Чудовище за печат без полета

Категория:  Фотопринтер | Скорост на печат:  4″ x 6″ снимка без полета: 36 секунди | Капацитет на хартията:  150 листа | Размер на хартията:  До 13″ x 19″ | Тегло:  8.44 кг

+ Разпечатки без полета до 13×19
+ Богато възпроизвеждане на цветовете
– Трудна настройка

Искате да произвеждате разпечатки с фото качество без полета до 13” x 19”? Повечето принтери просто не могат да направят това. Canon IP8720 обаче може. А с неговото 6-цветно мастило и 9600 x 2400 макс. DPI получавате прекрасно и богато възпроизвеждане на цветовете, както и невероятни детайли. Canon също така позволява множество начини за печат, включително от мобилни устройства, използващи тяхното приложение Canon Print или от облака с AirPrint и Google Cloud Print.

Canon IP8720

5. Фотопринтер Epson EcoTank ET-7750

Най-добрият фотопечат без касета

Скорост на печат:  28 стр./мин | Капацитет на хартията:  100 листа | Размер на хартията:  до A3 | Тегло:  10,5 кг

+ Ярко качество на снимките
+ Ниски дългосрочни разходи
– Висока покупна цена
– Обемист

Изглежда малко неудобно с презареждащите се резервоари за мастило, които нарушават симетрията на това иначе компактно многофункционално устройство, но усъвършенстваната система EcoTank е тази, която отличава този модел от конкуренцията. Ако можете да преглътнете високата цена, вашите текущи разходи за мастило ще бъдат много ниски, а петцветният печат на Epson гарантира отлично качество на изображението, особено при снимки върху фотохартия.

Фотопринтер Epson EcoTank ET-7750

6. HP Envy 6055

Домашно отпечатване на снимки с бюджет

Скорост на печат:  10 стр./мин | Капацитет на хартията:  100 листа | Размер на хартията:  до А4 | Тегло:  11.51lb

+ Ниска цена
+ Лесен за използване
– Разходи за мастило
– Не е най-бързият

Това скромно многофункционално устройство може да сканира и копира, но истинската му сила е в отпечатването на снимки. Разочароващо е, че няма Ethernet порт или USB порт за печат от флаш устройство и той работи много бавно, но резултатите са изненадващо добри за такъв достъпен мастиленоструен принтер. Доставените стартови касети са с малко мастило, но ако ги замените с колички с голям капацитет, тогава текущите разходи също са конкурентни.

HP Envy 6055

7. Принтер Canon Pixma TS9150

Премиум фото мастиленоструйният принтер изглежда толкова добре, колкото и печатът

Скорост на печат:  15 стр./мин | Капацитет на хартията:  120 листа | Размер на хартията:  до А4 | Тегло:  6,7 кг

+ Страхотно качество на снимките
+ Атрактивен дизайн
– Скъпо
– Бавен за печат

Разположен на върха на гамата Pixma на Canon, TS9150 изглежда като премиум продукт, както може да очаквате, с гигантски сензорен дисплей, разположен отпред. Той също така може да се похвали с печат и сканиране с висока разделителна способност и отличната система с шест мастила на Canon. Чрез използването на черно пигментно мастило заедно с цветове на базата на багрило, фотографските отпечатъци изглеждат особено реалистични.

Canon Pixma TS9150

8. Canon Pixma G4510

Резервоарите за многократно пълнене означават достъпни снимки

Скорост на печат:  13 стр./мин | Капацитет на хартията:  100 листа | Размер на хартията:  до A3 | Тегло:  10,5 кг

+ Изчистен дизайн
+ Ниска цена на мастилото
– Няма дуплексен режим
– Няма преден USB порт

Най-достъпният принтер на Canon, който включва резервоари за мастило вместо касети, е скромен 4-в-1, който може да работи добре в малък офис, който трябва да разполага с много цветни документи. Печата много бавно и не може да печата от двете страни на листа, но във всички останали отношения се държи добре. Системата без касета е много икономична и кутията включва достатъчно мастило за 6000 монохромни и 7000 цветни страници.

Canon Pixma G4510

9. Epson Surecolor P400

Отпечатва невероятни снимки

Категория:  Мастиленоструен фотопринтер | Скорост на печат:  8″ x 10″: 1 мин. 8 сек.; 11″ x 14″: 1 мин. 42 сек. | Капацитет на хартията:  150 листа | Размер на хартията:  До A6 | Тегло:  12.30Kg

+ Предлага се с комплект мастила от 8 цвята
+ Поддръжка на листове и ролна хартия
– Скапано подаване на листа

Ако искате резултати, които изглеждат като излезли от фотолаборатория, Epson Surecolor P400 е трудно да бъде победен. Той не само идва с комплект от 8 цвята мастило, включително матово и фоточерно за пълен спектър от богати цветове, но има поддръжка за листове и ролна хартия, която ви позволява да произвеждате почти всеки проект, за който се сетите. Системата с мастила включва 14 ml касети, които могат да се сменят индивидуално, което го прави принтер, който няма да остане без мастило по средата на проект или да хаби ценно мастило.

Epson Surecolor P400

10. HP Envy Photo 7855 (7830)

Богат на функции фотопринтер за офиса

Скорост на печат:  15 стр./мин | Капацитет на хартията:  125 листа | Размер на хартията:  до А4 | Тегло:  7,6 кг

+ Ниска цена
+ Много функции
– Непрактичен дизайн
– Комбинирана мастилница

Всичко в едно на HP със странна форма включва всяка функция от факс до слот за SD карта, като същевременно ви дава лесен достъп до тях чрез цветен сензорен интерфейс. Цветните мастила са комбинирани в една касета и ако се абонирате за услугата Instant Ink на HP, тя ще бъде автоматично заменена точно преди да свърши. Чувства се малко крехък, но по-специално отпечатаните снимки изглеждат жизнени.

HP Envy Photo 7855
Call Now Button