Skip links

От управителя! Или с какво сме по различни?

Здравейте, уважаеми клиенти, всички продукти, които предлагаме са наш Внос. Ние сме директен вносител на тонер касети и мастилени глави. Представяме Ви нашите тонер касети, които може да закупите и изпробвате в нашия централен офис-магазин на бул. Христо Ботев 55, гр. Пловдив. Също така, за Ваше улеснение може да ги закупите и в другия ни магазин, намиращ се на бул. Цар Борис III Обединител 147А, гр. Пловдив.

Какво искаме да споделим?

Сигурно Ви се е случвало да купувате некачествени касети с неясен произход, или демонстрационни касети за много малко копия. Нашата компания се стреми да предлага винаги най-добрите продукти на пазара.

Навярно сте чували от доста колеги – „ние сме тонер еди кой си?“ В 99% от случаите, колегите всъщност не знаят какво продават, дори някои от тях не знаят, какво има в картонената опаковка на тонер касетата и как изглежда на външен вид разпечатана.

Да не говорим за тестове с принтери. За тях е важно да закупите нещо по най-бързия начин, за да могат да Ви вземат парите.

Дори се нагледахме напоследък магазини за авточасти и промишлени стоки да продават  и тонер касети. При нас в магазините на tonercenter, без да се хвалим много, закупувайки дадена тонер касета –  можете да я изпробвате в нашия шоурум . За разлика от нашите колеги, ние не стоим в сайта за онлайн чатове с клиенти, да Ви убеждаваме колко са по-добри нашите продукти от на другите – само и само да Ви убедят да купите нещо от тях. Тези „така наречени консултанти вероятно никога не са виждали разглобена изцяло касета, едва ли знаят и точните наименования на частите“?

Разполагаме с над 100 модела принтера за демонстрации и тестове на тонер касети. Вероятно си задавате въпроса, че много от продавачите,  дори нямат магазини, складове.

В повечето случаи, такъв тип търговци, за да не плащат наеми, държат стоката в мазета или селски обори. А когато се съхраняват неправилно, се увлажняват  и повреждат,  тонера се спича, барабана се надрасква,  драстично се намалява живота й. При нас всяка касета от вид,  е разглобявана и изпитвана на стенд за издръжливост на самите елементи, т.е барабан, магнитна ролка, зареждаща ролка, нож на барабан, нож на магнитна ролка, втулки и други. Изпитвана е и за брой отпечатани копия. В нашия офис можем да Ви почерпим по едно кафе докато Ви консултираме за дадена касета, или да Ви предложим безплатна консултация при решение от Ваша страна за закупуване на нов принтер или мултифункционално устройство.

За качеството на тонер касетите

Ако имате някакви съмнения относно качеството на частите на тонер касетата, както  и количеството на самия тонер в нея, можем пред Вас да я разглобим и претеглим на електронна везна и след което да я сглобим. Също така по всяко време можете да дойдете с Вашия принтер, закупувайки касета да Ви я поставим и тестваме.

Хубавото при нас е, че обикновено има от всичко по много! В заключение накратко бихме искали да добавим, че едва ли някъде от някого, ще получите по-компетентна информация и консултация за даден продукт или печатащо устройство. Уважаеми клиенти никога не купувайте от случайни онлайн търговци без адреси, без офиси или магазини, без лице за контакт, а оставен единствено някакъв телефон, а някои такива не оставят дори телефонен номер.  Не дай си боже, това което сте закупили и платили, се окаже, че не  работи добре, по никакъв начин, няма да Ви го вземат обратно или да Ви го заменят. Просто по никакъв начин няма как да го върнете , за да си вземете обратно парите, просто ще си спестите средства и най вече огромни главоболия.

Тези така наречени онлайн магазини вероятно знаете, че продават продукти с най-ниското възможно качество, на най-ниската възможна цена. Почти всеки ден пристигат при нас принтери за ремонт, от некачествени касети закупени от такъв тип търговци. Те просто както работят блокират и оттам най-вече се чупят паразитните колела на самите принтери.

Ето и един много прост пример. И от там нататък – около 20 лева колело, 7-8 лв. доставка с куриер и 20 лв. труд. Всичко около 50 лв. , т.е половин принтер и сума ти пари на вятъра, няколко дни без принтер, за да спестите 2-3 лева търсейки най ниската цена на пазара! А от там връщане назад няма!

Доверете са на такива като нас, през ръцете на които са минали десетки хиляди ТОНЕР КАСЕТИ!

Бъдете живи и здрави и нека бог да Ви благослови!

Управител : Д. Димитров

Call Now Button