Skip links
Предимства и недостатъци на лазерния принтер

Предимства и недостатъци на лазерния принтер?

Потребителите с големи потребности от печат вероятно ще искат да вървят с лазерен принтер. Тези машини са най-подходящи за малки и средни предприятия и училища, които отпечатват много тежки документи и цветни изображения.

Въпреки, че технологията изглежда се подобрява всяка година, фотографският печат не се препоръчва на лазерен принтер. Поради прахообразния характер на тонер касетата, снимките не могат да възпроизвеждат същите тонални различия като мастиленоструен принтер, а снимките изглеждат скучни. Не казваме, че снимките не могат да бъдат отпечатани с лазер, но ако сте фотограф, вероятно ще бъдете недоволни от резултатите.

Препоръчваме да закупите монохромен лазерен принтер, ако просто трябва да печатате в черно. Цветните лазерни принтери са на разположение за тези, които се нуждаят от добавяне на малко цвят към ежедневните документи. Подобно на споменатите преди всичко, многофункционалните лазерни принтери осигуряват възможности за печат, сканиране, копиране и факс.

Практически всеки принтер в наши дни също е готов за Wi-Fi. Toва означава, че можете да печатате безжично от вашия лаптоп, таблет или смартфон.

Call Now Button