Skip links

Програма за връщане на тонер касети Lexmark (LRP)

Lexmark предлага ексклузивна, екологична и рентабилна програма за своите клиенти от няколко години: Програмата за връщане на Lexmark. По-голямата част от касетите за много модели лазерни принтери на Lexmark се предлагат на по-ниска цена чрез програмата LRP. Касетите на Lexmark Return Program се продават с отстъпка до редовните цени на касетите в замяна на съгласието на клиента да ги върне в Lexmark след употреба за рециклиране.

Касетите на Lexmark Return Program носят малко по-различен номер на продукта от обикновената касета, но всъщност са абсолютно същите касети. Същият капацитет и съвместимост със същите модели принтери. Единствената разлика между касетата с програма за връщане и обикновената касета, в допълнение към номера на продукта, е типичната опаковка на програмата за връщане на Lexmark.

Във всеки пакет е включен етикет за доставка, така че потребителят не трябва да плаща пари за връщането на празната му касета. Трябва да се отбележи, че обикновените касети също могат да се рециклират безплатно чрез програмата за събиране на касети Lexmark. Научете повече за програмата за връщане на старите касети. Върнете касетите на програмата и околната среда Lexmark използва повторно и / или рециклира своите касети и избягва да ги изхвърля на сметищата.

Касетите с програма за връщане Lexmark са отличен избор за околната среда. Други опции за рециклиране и повторна обработка се предлагат с обикновени касети. Преработени консумативи за принтери Lexmark. Оригиналните консумативи на Lexmark предлагат отлична производителност, но знаете ли, че има още една надеждна опция, която ви позволява да спестите много пари и да окажете въздействие върху околната среда.

Ние предлагаме и преработени касети, които ви дават предимството на последователен, надежден печат и професионално качество на резултатите на части от цената.

Всичките ни преработени касети са направени от оригинална касета на Lexmark, която е имала само един жизнен цикъл, всички компоненти се сменят по взискателни стандарти, след което всяка единица се тества преди да се опакова. Така за част от стойността на оригиналната касета получавате надеждна и издръжлива касета, като същевременно правите изключителен жест на околната среда.

Усъвършенстваните формули за тонер и мастило осигуряват живи цветове, дълбоко черно и гладко сиво на всички видове носители. Оригинални и преработени касети на най-добра цена

Call Now Button