Skip links
С какви тонер касети да работя? Оригинални или съвместими?

С какви тонер касети да работя? Оригинални или съвместими?

Винаги възниква въпросът: “Трябва ли да купувам оригинални или съвместими тонери?” Ако искате вашият принтер или копирна машина да продължи да ви предоставя блестящи резултати от печат за много години напред, препоръчително е да използвате само оригинални продукти.

Купуването на оригинални тонери обикновено е по-скъпият вариант, но те са с по-добро качество от закупуването на алтернативни тонер касети.

Оригинални тонер касети

Оригиналните тонери са 100% съчетани с вашия принтер и са направени с по-качествени части и материали, и постигат блестящо и професионално качество, поддържат печатните характеристики, посочени от производителя, са много надеждни и гарантират дълъг експлоатационен живот на вашия принтер.

Оригиналните тонери ви дават увереността, от която се нуждаете, за да постигнете перфектни щампи за дълго време.

Оригиналните консумативи не трябва да бъдат скъпи. Нашата компания обаче набляга на съвместимите консумативи. Тези тонер касети които ние предлагаме по нищо не отстъпват, като качество на печат и съответния ресурс, гарантиран от съответния производител. Сигурно е излишно да споменаваме, че са и в пъти по евтини от оригиналите.

Какво можем да ви предложим?

В нашите магазини имаме голямо разнообразие от алтернативни тонер касети на различни реномирани световни  производители. И можете да ги закупите на много добри цени…

Call Now Button