Skip links
Съвети - запомнете, докато отпечатвате снимки с висока разделителна способност

Съвети – запомнете, докато отпечатвате снимки с висока разделителна способност

В съвременните времена най-малко чуваме за проявяване на снимки и шпули и всички благодарности отиват на развиващата се технология, по-добрите консумативи за печат и по-ефективното компютърно оборудване под ръка. Нуждите от печат ежедневно карат хората да започнат да печатат снимки сами, у дома или в офисите си, според нуждите.

Ето съветите, с които трябва да се запознаете, за да започнете да печатате качествени снимки.

  • Мастиленоструйният принтер е идеалната опция, когато купувате принтер, за отпечатване на изображения, както и за творчески презентации. Лазерът е значително по-евтин, но въпреки това парите, похарчени за касети с мастило, които купувате от регистрираните доставчици на принтери в България, ще си струват всеки лев, за да запазите качеството на снимките.
  • Доколкото е възможно, бъдете приятелски настроени към всички функции за редактиране на вашия принтер. Има няколко принтера, които позволяват преглед на снимките преди да бъдат отпечатани. По същия начин ще можете да редактирате снимките за желания ефект и резултати, които търсите.

 

  • Гланцовата хартия обикновено е най-добрата за печат на снимки. Но лъскавата хартия е много скъпа. Ако желаете, можете да използвате различни типове хартия, за да определите нивото си на удовлетворение.

 

  • Можете да изберете да печатате от компютър, те не забравяйте да използвате софтуерната програма за редактиране на снимки, за да получите допълнително предимство за създаване на висококачествени снимки.

 

  • Не разтягайте размера на печат над пикселите на вашата снимка. Изображението трябва да е с достатъчно висока разделителна способност, тоест 300 dpi, или повече, ако избирате да е голямо. DPI или точките на инч основно показват колко голяма може да бъде една снимка. Например, ако изображението е 200 x 3400 пиксела, то трябва да бъде разделено на 200 или 300 dpi, за да можете да получите идеалния размер на снимката.

 

  • Поддържайте чистотата на вашия принтер. Вашият принтер не трябва да е неактивен един месец. Почиствайте печатащата глава на всеки месец или два и отпечатвайте нещо поне веднъж седмично.

Не се задоволявайте с по-малко, когато имате най-добрата възможност да избирате от широка гама касети с мастило и тонер. Ако е необходимо, потърсете помощ от професионалисти и вземете най-доброто мастило за принтер. Доверете се на професионалистите, за да получите най-добрите снимки.

Call Now Button