Skip links

За нас

ТОНЕР ЦЕНТЪР Пловдив

е специализиран в доставка на съвместими консумативи за офис техника. Фирмата е директен вносител на нови тонер касети за лазерни принтери и мултифункцио­нални устройства, мастила за принтери, съвместими мастилени глави за мастилено-струйни принтери, ленти за матрични принтери, консумативи за рециклиране на тонер касети.

ВНОС НА ТОНЕР КАСЕТИ:

HP, CANON, SAMSUNG, BROTHER, LEXMARK, XEROX, KYOCERA, DELL, OKI, PHILIPS.

На вашето внимание предлагаме съвместими нови тонер касети. Всички продукти в сайта са тествани и проверени лично от нас. Тези продукти са с високо качество за безпроблемна работа на Вашите печатащи устройства. Тук няма да намерите касети със съмнителен произход. Директен внос от реномирани производители! Всяка тонер касета се продава с гаранция. С оглед успешното развитие на нашата компания през последните години и привличането на все повече чуждестранни клиенти, спокойно можем да се наречем EUROPEAN TONER CENTER IN PLOVDIV.

Друга все по-развиваща се дейност на ТОНЕР ЦЕНТЪР Пловдив е зареждане (пълнене) на тонер касети за лазерни принтери, мултифункционални устройства, както и рециклиране на тонер касети.

Днес много клиенти всеки ден избират ТОНЕР ЦЕНТЪР Пловдив не само заради достъпните цени и уникалния асортимент, но също така и заради невероятното внимание, което отделяме за качеството на нашите услуги.

Във фирмата работят предимно млади, амбициозни, добре обучени специалисти готови да дадат всичко от себе си за решаването на възникнал проблем във всяка една ситуация. Ние непрекъснато следим иновациите в печатащата индустрия. Постоянно провеждаме практически обучения на персонала за усъвършенстване и начин на работа с  излизащите нови продукти. Редовното посещаване на семинари и изложби в страната и чужбина за печатащи устройства, и консумативи за тях и последваща поддръжка, позволява да откликваме на всяка нужда  от консумативи за офис техника.

Притежаваме различни програматори за програмиране на всички видове чипове. Голямата сервизна и материална база, разнообразните продукти, и складови наличности на тонер касети, тонери, консумативи за рециклиране (чипове, барабани, зареждащи ролки, нож за барабан, магнитни ролки, нож за магнитна ролка, втулки, капачки и др.), консумативи за мастилено-струйни устройства ни дават възможност да реагираме бързо във всяка една възникнала ситуация и задоволяване на почти всички изисквания на клиентите.

Каква е нашата цел?

Основна цел е предлагането на качествени и тествани лично от нас продукти. Нашето мото е: качествени неща на поносима цена!

Търсите сътрудничество?

Тонер център

България, гр. Пловдив, 4000

+359 87 874 13 43

Търсите професоналисти?

toner_center@abv.bg
Call Now Button